Espai Cygne Favicon

SERVEIS

PSICOTERÀPIA DE DOL

El dol és un procés d’adaptació natural davant d’una pèrdua, sigui per mort, malaltia, separació o tancament d’un cicle. Es caracteritza per un immens dolor i cada persona ho gestiona de manera diferent, per tant, no existeix una manera correcte de viure el dol, cada experiència és única.

Si estàs en un moment de dol o has viscut una pèrdua en el passat que no has pogut processar, tant si sents que pots continuar amb la teva vida diària com si, pel contrari, se t’està fent difícil o sents certs impediments per connectar amb tu mateix i amb els altres, és apropiat rebre un acompanyament emocional i terapèutic.

Aquest és un espai on pots compartir el que penses, el que experimentes, expressar sentiments I emocions, de manera lliure i sense judicis. T’acompanyo en el teu dolor, a entendre el que estàs vivint i a elaborar aspectes difícils com experiències traumàtiques, tasques pendents, bloquejos o estratègies que no et permeten avançar

Et puc acompanyar en:

“Resolem el nostre dol no quan deixem de recordar, sinó quan, tot i el dolor que genera, els records es converteixen en una font de gratitud i amor”

– Alba Payàs –