Espai Cygne Favicon

Serveis

Psicoteràpia i creixement personal

Al llarg de la vida passem per moments difícils que a vegades no sabem com gestionar o ens manquen recursos per afrontar-los, fet que ens pot estar afectant la nostra vida quotidiana. En lloc d’evitar aquestes situacions, mirar què ens passa i treballar en nosaltres mateixos/es és una oportunitat per travessar-ho i així obtenir els aprenentatges necessaris per sentir-nos més plens i feliços.

T’acompanyo a tenir una visió més amplia de tu mateix/a, expandir l’autoconsciència, revisar memòries, patrons, creences I aprenentatges vinculats tant a problemes actuals com a experiències passades, obtenir nous recursos i redescobrir-te de manera més autèntica i saludable en un espai d’atenció individualitzada i adaptada al que necessites.

Et puc acompanyar en:

PSICOTERÀPIA DE DOL

El dol és un procés d’adaptació natural davant d’una pèrdua, sigui per mort, malaltia, separació o tancament d’un cicle. Es caracteritza per un immens dolor i cada persona ho gestiona de manera diferent, per tant, no existeix una manera correcte de viure el dol, cada experiència és única.

Si estàs en un moment de dol o has viscut una pèrdua en el passat que no has pogut processar, tant si sents que pots continuar amb la teva vida diària com si, pel contrari, se t’està fent difícil o sents certs impediments per connectar amb tu mateix i amb els altres, és apropiat rebre un acompanyament emocional i terapèutic.

Aquest és un espai on pots compartir el que penses, el que experimentes, expressar sentiments I emocions, de manera lliure i sense judicis. T’acompanyo en el teu dolor, a entendre el que estàs vivint i a elaborar aspectes difícils com experiències traumàtiques, tasques pendents, bloquejos o estratègies que no et permeten avançar

Et puc acompanyar en:

“Resolem el nostre dol no quan deixem de recordar, sinó quan, tot i el dolor que genera, els records es converteixen en una font de gratitud i amor”

– Alba Payàs –

Supervisió clínica

El recolzament entre professionals és molt important i necessari, és per això que s’ofereixen supervisions clíniques a altres professionals i/o estudiants del camp de la psicologia, la salut, l’educació i la intervenció social, per orientar, assessorar i acompanyar des d’un espai de suport i comunió. Concretament, les supervisions estan dirigides a processos de pèrdua, dol i trauma.

Pots aprendre:

Activitats en grup

En procés.